Ithaka-Marial õnnestus kohtus liiklustrahvi hoomatavalt vähendada

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ithaka-Maria Harito
Ithaka-Maria Harito Foto: Teet Malsroos / Õhtuleht

Tuntud laulja Ithaka-Maria vaidlustas Harju maakohtus sõidukiiruse ületamise eest politsei määratud rahatrahvi ning saavutas selle vähendamise.

 

 

Sel nädalal rahuldas kohus osaliselt Gyrcelea-Ithaka-Maria Harito kaebuse politsei - ja piirivalveameti Põhja prefektuuri korrakaitsebüroo liiklusjärelevalvekeskuse liiklusmenetlustalituse otsusele tema väärteoasjas, kirjutab ERRi uudisteportaal.

Kohus leidis, et politsei pool määratud 180 euro suurust trahvi on võimalik vähendada 100 euro võrra ehk uue otsusega sai laulja 80 euro suuruse trahvi.

Politsei andmetel sõitis Ithaka-Maria mullu 30. detsembril kell 20.41 oma Volvoga Tallinnas Paldiski maanteel Sõle ja Mustamäe tee vahel lubatust kiiremini ja ületas lubatud sõidukiirust 29 km/h (+/-3 km/h).

Selle eest karistas politsei teda tänavu jaanuaris 180 euro suuruse trahviga, kuid laulja viis selle kohtusse ja saavutas trahvi vähendamise.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles