Vin Diesel: «Kiired ja vihased 7» võidab parima filmi Oscari

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Luke Evans, Nathalie Emmanuel, Tyrese Gibson, Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Ludacris,Sung Kang
Luke Evans, Nathalie Emmanuel, Tyrese Gibson, Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Ludacris,Sung Kang Foto: SCANPIX

Vin Diesel ennustab, et «Kiired ja vihased 7» võidab parima filmi Oscari.

Näitleja ja produtsent lõi märtsi lõpus laineid arvamusega, et kui Ameerika Filmiakadeemia soovib püsida ajakohasena, peab «Vihased 7» kuldmehikese saama.

«See on Universali ajaloo suurim film. See võidab parima filmi Oscari. Selle võimsusele ei pääse ükski teine ligilähedalegi,» ütles Diesel väljaandele Variety.

Access Hollywood palus tal eelnevat kommentaari täpsustada ja mees jäi endale kindlaks.

«Ma ütlesin seda täiesti tõsiselt,» seletas Diesel. «See film paneb inimesi nutma ja naerma ning selle filmi emotsionaalne süst on täiesti erakordne.»

Dieseli arvates toob «Vihased 7» vaatajas esile rohkem erinevaid tundeid kuid enamik teisi filme.

«Oscarite jagajad ei võta kunagi arvesse filmi võimet publikut kaasa hõiskama panna... Kinos selliseid asju tavaliselt ei tehta, nii et panna kokku naer, nutt, emotsioonid... Varem või hiljem tuleb sellist saavutust tunnustada,» ütles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles