Nägemispuudega Raili leidis hobuseid kasvatades õnne

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raili Õnneleidja saatest.
Raili Õnneleidja saatest. Foto: TV3

Eestimaa õnnelike inimeste lugudest jutustav sari «Õnneleidja» leidis tänase saate kangelanna Võru lähedalt ratsatalust.


Õbluke Raili tunnistab, et inimeste vahetamine hobuste vastu on olnud üks kõige õigemaid otsuseid tema elus ja teinud ta õnnelikuks. Nägemispuudega Raili Märdin peab otse Eesti piiri ääres ihuüksinda suurt ratsatalu, kus tema hooldada on 22 tulist sporthobust. «Olen inimesed hobustega asendanud, sest hobused ei ole kurjad,» tunnistab Raili, kes on hoolimata rasketest töödest ja tegemistest õnnelik.

Saate režissööri Hannela Lippuse kinnitusel on Raili tõsiselt äge naine, kelle õnnelikuks saamise ja olemise lugu on väärt erilist imetlust. «Heameelt teeb see, et lisaks ratsatalus toimetamisele on peagi täitumas veel üks Raili unistus, mis tema enda jaoks jäi kättesaamatuks, kuid mis teostub ta õpilase kaudu,» märkis Lippus.

TV3 ja Eesti Loto koostöös valmiv «Õnneleidja» on saade, mis tõestab, et ka praegusel keerulisel ajal on õnn meie ümber olemas. Sarjas jutustavad oma õnnest Eestimaa inimesed, kelle elus on olnud palju ilusat ja seda tänu õnnelikele sündmustele, suurepärastele juhustele, erakordsetele inimestele.

Saade on TV3 eetris täna kell 20.00.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles