Triin Randloo hakkab uut peresaadet juhtima

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Triin Randloo
Triin Randloo Foto: TV3

Alates homsest on TV3 laupäevahommikutes vahva saade «Laupäev perega». Tervele perele mõeldud pooltunnis külastab saatejuht Triin Randloo erinevaid Eestimaa peresid ja uurib, mida põnevat laupäeval üheskoos teha saab.

Igal laupäeval ollakse külas ühel perel, koos süüakse hommikust ja pannakse paika, kuidas puhkepäev veeta. Plaani võetakse mõni kodu-või aiasisustusalane tegevus, samuti lepitakse kokku, milline saab olema pere laupäevane ettevõtmine kodust väljaspool. Hommikulauas räägitakse ka pereliikmete hobidest ning kui juhtub, et leidub miskit, mida koos saatejuhiga teha, võetaksegi see ühiselt ette. See võib olla kasvõi kaljuseinal ronimine, purjetamine, seikluspargi külastamine või muuseumikülastus – täpselt nii nagu kõigile vahva tundub.

Samuti annab «Laupäev perega» häid soovitusi, mida argielus rakendada ja mis kodustes askeldustes marjaks ära kuluvad. Loomulikult saavad saates osaleda ka televaatajad, sest just neile on mõeldud vaatajamäng.

Esimene «Laupäev perega» viib Triin Randloo külla Evelyn Mikomäele, et koos ette võtta midagi üsna erilist, mis on seotud päris autodega elutoas. Samuti valmistutakse vallatult saabuvateks Lihavõttepühadeks, sest ära kaunistatakse lapsed, kes saavad endale uhked näomaalingud.

«Laupäev perega» on TV3s alates homsest kell 10.30.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles