Genka ja Paul Oja alustavad Eesti turneed

Janar Ala
, kultuuritoimetuse toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Genka ja Paul Oja
Genka ja Paul Oja Foto: Pressifoto
Tere,

Genka ja Paul Oja oleme ja see on pressiteade ilma igasuguste ametlike vorminguteta ja piinliku püüdluseta näida kunagi asjalik ja huvitav. Võite selle samamoodi oma väljaannetes avaldada.

Ühesõnaga me tegime albumi, mille panime viieks päevaks tasuta üles ja mida üle 16 000 korra alla laeti. Siis müüsime ära limiteeritud tiraazhi albumeid. Meie jaoks on limiteeritud kogus sama, mis teiste jaoks maksimum tiraazh. Nüüd tegime uu tiraazhi, sest rahvas tahtis. Eelmise kaanel oli meil peegel. Uus on teistmoodi, et säilik eelmise rariteetsus.

Nüüd alustame 02. aprill oma kuu pikkust Eesti tuuri, mis mis sai oma nime meie möödunud aasta lõpul ilmunud auhinnatud albumilt pärit, rahva südameid võitnud pala Jeesus Presley järgi: JEESUS PRESLEY 2015 EESTI TUUR. Anname suuremas osas kohtadest kontserti täiskoosseisus, teeme uusi ja vanu lugusid, peame pidu ja teeme palju nalja ja inimeste meeled rõõmsaks. Kus me siis oleme? Nendest kohtades:

02.aprill - Tallinn, Club Factory

03.aprill - Kuressaare, Club Privilege

10.aprill - Tartu, Club Illusion
11.aprill - Põlva, Club Life
17.aprill - Hiiumaa, Club Carriba
18.aprill - Rakvere, 10 Trummi
30.aprill - Pärnu, Fookus
01.mai - Viljandi, Cheers
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles