Buddha Lounge avab väravad Parinirvaanasse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
KUUM! Sensuaalsed Geishad lõbutsesid eksootilises Buddha Lounge's
KUUM! Sensuaalsed Geishad lõbutsesid eksootilises Buddha Lounge's Foto: Klubi Teater

Sürreaalsed värvid, üllatused ja värske kevadõhk - Parinirvaana viib peo külastajad tõelisesse lihavõttejänese muinasmaale!

Sel maagilisel laupäeval 04.aprillil, ootab Klubi Teater kõiki Bacardiga koostöös toimuvale Buddha Lounge peole, mis sel korral avab enda väravad Parinirvaanassel! Buddha Lounge Parinirvana on pühendatud kõige ülllamale olekule, mis maailmas nähtud.

Laupäeval ootab Buddha Šākjamuni kõiki klubisse Teater, et tutvustada kõige imelisemat olemust - Parinirvaanat, ehk jäägitut nirvaanat. Just Buddha  Šākjamuni oli see, kes jõudis paranirvaanasse, nautides idüllilist elu, mis pakatas positiivsusest ja kevadisest rõõmujanust! Eelseisvad pühad koos enda värvide ja rõõmuga on ainuõiged, et rõõmustada koos temaga! 

Foto: Klubi Teater

Buddha istus kaunil kevadpäeval Gayā  linna lähedal bodhipuu all ning saavutas sel üllal hetkel parinirvaana, kuhu ootab kõiki laupäeval! Sel õhtul avatakse uksed Paranirvaanasse, kus kõik on samamoodi nagu sel ajaloolisel hetkel! 

Buddha Lounge on aasiapärane pidudesari, kus Klubi Teater muutub kauniks ja salapäraseks imedemaaks, kus sensuaalsed geishad, salapärased kõhutantsijad, ning eksootlised trummirütmid lahutavad külaliste meelt varajaste hommikutundideni. Parinirvaanasse aitab sel õhtul jõuda Siim Koppel, kes enda maagilise trummishow'ga avaldab austust Buddhale ning annab märku parinirvaana väravate avamiseks.

Rohkem infot Buddha Lounge Parinirvana kohta leiad siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles