Pettunud valijad tegid Facebooki lehe «Ei usu Jaak Madisoni»

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pettunud valijad tegid Facebooki lehe «Ei usu Jaak Madisoni»
Pettunud valijad tegid Facebooki lehe «Ei usu Jaak Madisoni» Foto: facebook.com

Rahvuskonservatiivse erakonna esindajana Riigikogus ei ole sobilik valetada ning varastada ja oma valijat lolliks pidada - selline on pettunud valijate poolt Facebooki tehtud lehe ««Ei usu Jaak Madisoni» sisu ja mõte.

 

EKRE saatis Jaagu Riigikokku Euroopa kristliku kultuuri püsiväärtusi, aateid ja kõlbelist korrektsust viljelema ning kaitsma. Kuidas mees oma ülesande täitmisega siiani toime on tulnud, selgub kunagi tulevikus jätkuvate arutamiste tulemusel.

Ei usu Jaak Madisoni lehelt: «Samuti leiti, et antud olukorras pole õigustatud järgi anda välisele survele.» -  varastamine, valetamine ja nüüd ka vasturünnak süüdistusega, et neid survestatakse.

 

Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna aseesimees Martin Helme teatas Facebookis, et täna istus koos erakonna fraktsioon, kus arutati, mida ette võtta Jaak Madisoni suhtes.

"Kordasin oma ettepanekut Jaagule, et ta võiks erakonna ja enda tule alt välja toomiseks loobuda mandaadist riigikogus. Fraktsioon arutas asja ja kuulas veelkord ära Jaagu selgitused ning leidis, et taoline samm ei ole õiglane ja proportsionaalne karistus Jaagu poolt korda saadetud tegude valguses," kirjutab Helme.

"Samuti leiti, et antud olukorras pole õigustatud järgi anda välisele survele. Leidsime ka, et õige organ taoliste asjade arutamiseks on erakonna juhatus, kes on kongressil mandaadi saanud inimeste kogu. Jaak omalt poolt tunnistas veelkord, et on käitunud valesti, et ta kahetseb seda ning on õppetunni saanud ning parandab oma käitumist."

Kas Martin Helme tganes oma lubadustest? EKRE juhatus arutab Jaak Madisoni juhtumit veel ka uuel nädalal.

 

Mida sina asjast arvad? Kas Jaak Madison peaks viisakusest oma valijate vastu, ise riigikogust lahkuma?

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles