«Laula mu laulu» täna: Põhja-Tallinna hittide õhtu paneb kõik räppima!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Laula mu laulu», Põhja-Tallinna hittide õhtu
«Laula mu laulu», Põhja-Tallinna hittide õhtu Foto: Marko Mäestjärv

Täna kell 20 on Kanal 2 menusaate «Laula mu laulu» keskmes ansambli Põhja-Tallinn räppar ja asutajaliige Jaanus Saks esinejanimega Wild Disease. Saates selgub, et igaühes meis on peidus väike räppar.

Jaanus Saksa saates tulevad esitamisele mitmed Põhja-Tallinna hitid, teiste seas näiteks «Lähen ja tulen», «Meil on aega veel». Kes ja kuidas neid küll esitab?

Foto: Marko Mäestjärv

«Kui rütmitunnetus on olemas, siis peaks suutma räppida ka,» arvab Jaanus, kes jutustab saates, kuidas jõudis räpini, missugust keerulist elu ta kunagi elas ja kuidas leidis endale esinejanime Wild Disease.

Jaanus paneb saates ka kaasosaliste võimed proovile ülesandega, mis põhjustab palju elevust. Ta on andnud igale majakaaslasele ülesande kirjutada veidi räppi. Seejärel tuleb vastloodud taies Jaanuse enda valitud muusikataustal ette räppida. «Vägagi üllatasid Maarja-Liis ja Hanna-Liina – nagu oleks varem räppinud,» kommenteeris Jaanus.

Foto: Marko Mäestjärv

«Laula mu laulu» Jaanus Saksa saates esitavad täna Põhja-Tallinna hitte Maarja-Liis Ilus, Hanna-Liina Võsa, Anne Veski, Koit Toome, Pearu Paulus ja Jaan Sööt.

«Laula mu laulu» on Kanal 2s kell 20.

Kohe pärast põhisaadet kell 21:30 jätkuvad emotsioonid Kanal 11 saates «Kuula mu laulu», kus lõbusaid lugusid räägivad Jaanuse parim sõber Tanel Tiitsmann, Põhja-Tallinna endine liige Risto Vürst ja räppar Metsakutsu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles