Ups! Supermodell Karmen Pedaru jäi restoranis ukse taha

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karmen Pedaru - 26-aastane supermodell Karmen Pedaru ja tema itaallasest abikaasa Riccardo Ruini abielu on väidetavalt kriisis ja paar on alustanud Itaalias lahutusprotsessiga
Karmen Pedaru - 26-aastane supermodell Karmen Pedaru ja tema itaallasest abikaasa Riccardo Ruini abielu on väidetavalt kriisis ja paar on alustanud Itaalias lahutusprotsessiga Foto: Viktor Burkivski

Kuulus eestlannast supermodell Karmen Pedaru toimetab hetkel Eestis ning oli sunnitud vastavatud ja ülimenuka restorani Farm ukselt tagasi pöörduma – see oli lihtsalt nii puupüsti rahvast täis, et maailma ühele tuntuimale eestlasele ei leitud ühtegi vaba kohta.

«Karmen on meie juurde alati teretulnud ja kedagi me lihtsalt niisama ukselt kindlasti tagasi ei saada,» kommenteeris restorani kõrgeimal tasemel esindaja ajakirjale Kroonika, et nädalavahetused Farmis on alati rahvast täis ja ette broneeritud.

Pealtnägija sõnul Pedaru asjast probleemi ei teinud ning lahkus sama vaikselt kui oli sisenenud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles