Miks käib Maarja-Liis Ilus juuksuris erinevates Aasia salongides?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Muusikaettevõtluse Auhindade gala 2015 restoranis Merineitsi. Maarja-Liis Ilus
Eesti Muusikaettevõtluse Auhindade gala 2015 restoranis Merineitsi. Maarja-Liis Ilus Foto: Erlend Štaub

34aastast lauljat Maarja-Liis Ilusat võib julgesti nimetada artistiks, kes on oma imidžit hästi hoidnud ja pole kunagi midagi juhuse hooleks jätnud. Blogi Stellarium vestles Maarjaga juuksejuttude rubriigis, kus lauljatar jagab lugejatele nippe ja räägib kogemustest Aasia juuksuritega.

Kodumaine lauljatar ja staarisaate kohtunik ja «Laula mu laulu» staar Maarja-Liis Ilus on eluperioodi teinud juustega ka erinevaid eksperimente: «Aja jooksul on juustega ikka päris palju katsetamist olnud - nii värvimistes kui ka lõikustes. Olen päris lühikese poisipeaga olnud ja kõige pikemad juuksed on pea vööni ulatanud. Kui rääkida värvidest, siis olen olnud punapea, täiesti blond, väga tume pruun ja lõpuks olen jõudnud oma praguse toonini.»

Foto: Viktor Burkivski

Eelkõige on Maatja lasknud Aasia erinevates salongides juukseid lõigata. «Olen alati väga rahule jäänud ja seal pannakse erilist rõhku pesemisele, massaažile ja maskidele. Värvimisest olen pigem hoidunud, kuna Aasia naiste juuksed on tektsuurilt nii erinevad,» täpsustas staar.

Vaata pilte ja loe rohkem Maarja-Liisi stiiliarengust Stellariumist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles