Mark Wahlberg teeb Bostoni maratoni pommirünnakust filmi

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mark Wahlberg
Mark Wahlberg Foto: SCANPIX

Hollywoodi näitleja ja lavastaja Mark Wahlberg teeb filmi 2013. aasta Bostoni maratoni pommirünnakust, mille korraldasid kaks tšetšeenist venda.

Film kannab nime «Patriot´s Day» ning selle peategelane on Bostoni politseinik Ed Davis, kelle läbi juhtumit näidatakse, kirjutab BBC.

Ed Davise rollis on veel kinnitamata andmetel Wahlberg ise.

«Ei ole midagi huvitavamat kui teha film, mis põhineb tõsielusündmustel,» sõnas filmistuudio CBS Films president Terry Press.

Ta lisas, et uues linateoses antakse edasi kõik tähtsamad sündmused, mis Bostonis seoses pommirünnakuga toimusid.

15. aprillil 2013 panid Tamerlan ja Džohhar Tsarnajev Bostoni maratonitrassil plahvatama kaks kodus valmistatud pommi, mille tagajärjel kaotas elu kolm ning sai vigastada 264 inimest.  

Vanem vend Tamerlan Tsarnajev hukkus politsei kuulide läbi, noorem vend Džohhar Tsarnajev tabati ja tema üle mõistetakse kohut.

Filmis on ka stseenid, mis kujutavad Bostoni eeslinnas Watertownis toimunud viiepäevast vendade jahtimist ja tulevahetust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles