Armas pilt sotsiaalmeedias: pere vanim ja noorim liige

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt «101 aastane vanusevahe»
Pilt «101 aastane vanusevahe» Foto: Facebook

Ameeriklane Patrick Quinn käivitas sotsiaalmeedialehekülje Life of Dad, kuhu jõudis ka foto, millel on ühe pere vanim ja noorim liige ning  pildi allkiri on «101 aastane vanusevahe».

Arizonas Gilbertis elav Sarah Hamm viis oma 101-aastasele vanaemale Rosa Camfieldile kahe nädalast tütart Kaylee Rowlandit vaadata, kirjutab Huffington Post.

«See foto sai laialdast vastukaja ning rohkem kui 120 lugejat edastasid oma pere erinevatest põlvkondadest fotosid. Mitmetel fotodel olevate inimeste vanusevahe on suurem kui 101 aastat. Suurim vanusevahe oli 112 aastat,» teatas Quinn.

Quinn lisas, et paljud oletasid, mida eakas naine võis oma pika elu jooksul kogeda ning kuidas ta võib veel mõjutada last, kes alles siia ilma saabus.

Sarah Hammi sõnul oli ta üllatunud, et foto sellise tähelepanu osaliseks sai.

«Vanaema Rosa sündis 13. juunil 1913. aastal. 13. juuni oli siis reedene päev. Ta oli kahest lapsest noorem, tal oli vanem vend. Rosal on kolm last, viis lapselast ning kümme lapselapselast. Ta elab praegu koos oma vanima tütrega,» teatas Hamm.

Rosa Camfield kasvas üles ja elas suure osa oma elust Michiganis, kuid 2007. aastal kolis Arizonasse. 20. sajandi alguses sündinud naise isa oli üks esimesi oma kodukohas, kellel oli auto.

«Mu vanaema astus ülikooli alles 43-aastasena ning temast sai hiljem õpetaja,» jätkas naine.

Life of Dad lehekülje kaasasutaja Tom Riles sõnas, et neile edastatud fotod näitavad kui erinevates keskkondades inimesed on üles kasvanud ja elanud.

Seda pilti on edastatud ka Facebookis ja Twitteris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles