Klubi Hollywood pakub tänasest ka saunamõnusid ja majutust

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Klubi Hollywood pakub tänasest ka saunamõnusid ja majutust
Klubi Hollywood pakub tänasest ka saunamõnusid ja majutust Foto: promo

Selle aasta septembris 20. juubelit tähistav Tallinna ööklubi Hollywood toob sünnipäeva aastal turule täiesti uued teenused.

Sarnaselt kunagisele legendaarsele ööklubile Dekoltee on tänasest ka klubi Hollywood VIP rõdul avatud kuum saun vaatega leiliruumist otse tantsuplatsile. Lisaks on võimalik kõige hilisematel pidutsejatel nüüd klubis uue saunaga samale korrusele kokkuleppel teenindajaga öömajale jääda. Tasu ja pesu osas saab täpsemat infot kohapeal.  

Foto: promo

Uuendustest tulvil Hollywoodi avapeol käis loomulikult palju prominentseid tegelasi ja esimesena õnnistasid sauna sisse populaarse üritustesarja Grind korraldajapoisid.

Kohe avaõhtu lõppedes leidus huvilisi, kel polnud tuju koju minna või kes leidis peomeeleolus sobiva kaaslase. Kõik asjast huvitatud said koheselt võimaluse  klubisse Hollywood öömajale jääda.

Alates tänasest õhtust on kõik oodatud klubisse Hollywood uuendusi nautima!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles