Clarkson jätkab «Top Gear Live» show´dega

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
James May, Jeremy Clarkson ja Richard Hammond
James May, Jeremy Clarkson ja Richard Hammond Foto: SCANPIX

Menukast autosarjast «Top Gear» vallandatud saatejuht Jeremy Clarkson ei lahku siiski täiesti, vaid jätkab «Top Gear Live» show´dega.

BBC peadirektor Tony Hall vallandas Clarksoni möödunud nädalal põhjendusega, et produtsenti rünnates ületas staarsaatejuht igasuguse piiri, edastab news.com.au.

Märtsi alguses leidis «Top Geari» võtetel North Hampshire`is aset intsident, milles Clarkson ründas produtsent Oisin Tymonit nii verbaalselt kui füüsiliselt.

Clarksoni fänne vihastas staari vallandamine ning nad on mures, kas saatejuht ei saa enam osaleda ka «Top Gear Live» show´des. Austraalias, Ühendkuningriigis ja Lõuna-Aafrikas on neile show´dele müüdud rohkem kui 200 000 piletit.

BBC Worlwide kinnitas, et Clarkson saab live`iga jätkata, kuid ilma BBC «Top Gear» kaubamärgita.

«Me ei soovi, et maailma erinevates paikades olevad fännid, kes on juba pileti ostnud, pettuksid. Samas ei saa enam kasutada senist kaubamärki, kuid see probleem on kergelt lahendatav,» jätkas BBC Worldwide esindaja.

Tegemist on esimese korraga, mil Jeremy Carkson, Richard Hammond ja James May esinevad Austraalias rahva ees koos. Samas aga ei näe seal müstilist testsõitjat Stigi.

«Top Gear Live» esinemiste kuupäevi on Clarksoni vallandamise tõttu muudetud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles