Anna-Maria Galojan staaritseb vanglas

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anna Maria Galojan
Anna Maria Galojan Foto: www.facebook.com

Kingitus.ee toob turule uue ja täiesti ausa monotüki, mille peaosas on staarvang Anna-Maria Galojan!

Foto: Aivar Pärtel

Täiesti ainulaadse elamusena saab nüüdsest Harku naistevanglas nautida teatrit koos gurmee-õhtusöögiga.

Põnev õhtu „Tõeliselt kriminaalne õhtusöök“  koosneb kahest osast: Anna-Maria Galojani monotükist, mis on kirjutatud tema teose „Kuidas minult varastati miljon“ põhjal, ning õhtusöögist vangla moodi, millesse kuuluvad: supp, praad, magustoit ja leib ning loomulikult klaas vett.

Foto: Aivar Pärtel

Meie andmetel on Galojan esietenduseks juba valmis ning lühikese ettevalmistusaja pärast ei kurda.

Näitlemisoskus olevat daamil lausa veres ning oma oskusi on ta lihvinud isegi Londonis. Naistevangla ootab samuti juba elamust pikkisilmi, ning nende sõnul on see heaks viisiks vanglat ka laiemale üldsusele uudsest küljest tutvustada.

Foto: Aivar Pärtel

„Monotükid, stand-up komöödiad ja kriminaalsed õhtusöögid on praegu väga moes ja lähevad inimestele hästi peale.

Meie otsustasime tulla välja aga millegi täiesti erakordsega, millesarnast ei leidu terves Euroopaski.“ ütles Kingitus.ee turndusjuht Liis Udris. Tema sõnul on piletid esietendusele juba välja müüdud.

Foto: Aivar Pärtel

Kingitus.ee korraldab õhtusööke terve kevade jooksul. Huviliste jagumisel viiakse läbi ka Eesti tuur, kus tükki saab näha ka Harku, Tallinna kui ka Viru vanglas. Kõik huvilised saavad endale ja sõpradele pileti soetada siin: http://www.kingitus.ee/kingitus/vanglateater

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles