Need noored on Maarjamaa tulevikustaarid!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TV3 „Eesti otsib superstaari“ kümme finalisti sai äsja püütud fotole, mis läheb ajalukku kuuenda hooaja finalistide ühispildina. Juba täna saab kinnitada, et fotol on meie tulevikutegijad.
TV3 „Eesti otsib superstaari“ kümme finalisti sai äsja püütud fotole, mis läheb ajalukku kuuenda hooaja finalistide ühispildina. Juba täna saab kinnitada, et fotol on meie tulevikutegijad. Foto: TV3

 TV3 «Eesti otsib superstaari» kümme finalisti sai äsja püütud fotole, mis läheb ajalukku kuuenda hooaja finalistide ühispildina. Juba täna saab kinnitada, et fotol on meie tulevikutegijad.

Fotot vaadates on selge, et lisaks kuuendale superstaarile seisavad seal inimesed, kelle nimed saavad Eesti muusikalavadel tuntuks juba õige pea. Kuna eranditult kõigi superstaarisaate hooaegade kümme parimat on saatest lauljakarjäärile tuule tiibadesse saanud, ootab tegus tulevik ka värskeid finaliste.

«Eesti otsib superstaari» kuuenda hooaja finalistid on Annabel Guitar, Anelle Tamm, Gertu Pabbo, Risto Paiste, Jüri Pootsmann, Karl Gustav Adamsoo, Jana Liisa Johannson, Karl Mihkel Salong, Mikk Mäe ja Kristjan Kannukene.

Juba pühapäeval näitavad nad end esimeses finaalsaates, kus selleks, et mitte välja langeda, tuleb endast anda kõik ja rohkemgi.

„Eesti otsib superstaari“ esimene finaalsaade on TV3s pühapäeval kell 20.00, kohe pärast erisaadet „Eesti otsib superstaari: Lava taga“.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles