Leht: Andreas Lubitzi tüdruksõbral sai käskudest-keeldudest kõrini

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andreas Lubitz
Andreas Lubitz Foto: SCANPIX

Prantsuse Alpides lennukatastroofi põhjustaks peetav sakslasest piloot Andreas Lubitz oli alates teismeliseast olnud koos Kathrin Goldbachiga.

29-aastane mees ja 26-aastane naine elasid Düsseldorfis, edastab Spiegel.

Goldbach töötas ühes koolis matemaatikaõpetajana, Lubitz aga lendas ümber maailma.

Paar tutvus kui nad töötasid suveabilistena Montabauris asuvas hamburgerirestoranis.

Saksa meedia teatel plaanisid nad järgmisel aastal abielluda. Kinnitamata andmetel ootab Goldbach last, kuna ta olevat oma õpilastele öelnud, et temast saab ema.

Goldbach olevat oma rasedusest saanud teada paar nädalat tagasi. Samal ajal oli aga tekkinud suhtekriis ning naine oli otsinud endale uut elupaika.  

Paari lähikonna väidetel oli Lubitz kontrollifriik, kes tahtis kontrollida enda ümber kõike ja kõiki, samas aga olevat tal olnud mingil ajal kõrvalsuhe.

Lubitz olevat määranud ka seda, kuidas ta kallim riides peab käima ning kui lühikesi seelikuid tohib kanda. Samuti seda, kellega naine tohib suhelda.

Goldbachile selline pidev kontrollimine ei olevat meeldinud.

Väljaanne Bild andmetel oli Lubitzil lisaks Kathrin Goldbachile suhe veel ka Germanwingsi stjuardessi Valeria Cellittiga. See suhe aga lõppes 2013. aastal.

Düsseldorfis pitsabaari pidava Habib Hassani sõnul ta ei usu, et Goldbach ja Lubitz läksid lahku. Paar einestas selles restoranis nädalas paar korda.

«Nad olid kena paar, sõbralikud ja lahked. Nad tellisid tavaliselt sama pitsa, millel oli lisaks juustule sinki, sibulat ja brokolit,» meenutas Hassani.

Andreas Lubitz käis seal ka natuke aega enne katastroofi, kuid siis ta oli üksinda, ilma naiseta.

24. märtsi katastroofis hukkus lisaks Lubitzile 149 inimest, kelle seas oli enim sakslasi ja hispaanlasi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles