ELU24 LIVE/ Külas käis kuulus Soome rokkbänd Von Hertzen Brothers

Meisi Volt
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Elu24 live ja Anu Saagim kostitasid sel kolmapäeval kell 16.00 vaatajaid eksklusiivse live'iga, kui külas käis kuulus Soome rokkbänd Von Hertzen Brothers.

2000. aastast alates tegutsenud Von Hertzen Brothers tutvustab Elu24 live'i saates lähemalt kuuendat rokkivat stuudioalbumit «New Day Rising», mis on järg 2013. aastal ilmunud plaadile «Nine Lives».

Soome ühe populaarseeima rokkbändi Von Hertzen Brothersi vennad Mikko, Kie & Jonne Von Hertzen salvestasid materjali Vancouveris, koos kanadalasest Grammyle nomineeritud produtsendi Garth «GGGarth» Richardsoniga (Biffy Clyro, Rage Against The Machine jpt).

Foto: Viktor Burkivski

«Päris ausalt öeldes.. ma pole kunagi varem tehtu üle uhkem olnud kui praegu,» kirjeldab uue albumi tekkeprotsessi Mikko Von Hertzen, VHB juhtfiguur.

«Koos tõstsime lati ja loomingu täiesti uuele tasemele ning ainult aeg näitab, kas suudame seda kunagi ületada. No ja kui see peaks nii juhtuma, siis on see latt kuskil väga kõrgel Sergey Bubka juures,» naerab Mikko.

Vendade sihikindlus, kirg ja musikaalsus olevat lausa unikaalsed.

Foto: Liis Treimann

Uus album sulatab kokku VHB loomingu võtmetunnused – atmosfäär, intelligentsus, terav tunnetus, progressiivsus – ning veel suurem fookus on asetatud meloodiale ja detailidele.

Bänd on viimastel aastatel Eestis kordi esinenud, andes nii enda kontserte kui ka soojendanud 30 Seconds To Marsi Tallinna Lauluväljakul. Uue albumi kontserttuur on planeeritud Soomes, millele järgnevad aprillis kolm kontserti UK-s: Londonis, Manchesteris ja Nottinghamis. Tuurigraafik täieneb.

Kokku on bänd välja andnud kuus albumit, neist esimese 2001.aastal.

Vaata järele, mis saates toimus!

Foto: Liis Treimann

Anu Saagim tänab rõivaste ja aksessuaaride eest Denim Dream`i!

Foto: Liis Treimann
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles