Intervjuu! Modellisaate Hendrik muretseb noorte naiste heaolu pärast

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Eesti tippmodell» finaal. Hendrik Adler
«Eesti tippmodell» finaal. Hendrik Adler Foto: Erlend Štaub

Saates «Eesti Tippmodell» osalenud Hendrik Adler osaleb konverentsil Filter, sest tal on  isiklikult südamel Eesti noorte naiste heaolu suhetevallas. «Maailm on karm ja liiga palju katkiseid suhteid.»

«Ma alati seisaksin selle eest, et meil on õigus valida inimesi enda kõrvale ja kohustus neid ka armastada.Tahan rohkem tegelada teemadega mis naisi ülesse ehitaks ja elusid muudaks,» rääkis modellisaate Hendrik Elu24le. Meie aga uurisime lisaks, kuidas konverents teda isiklikult puudutab ja mida head ta naiste heaks ise ära teeb.

Kuidas konverents sind isiklikult puudutab?

Hendrik: Viimased aastad olen täheldanud, et inimesed ka kõige parema tahtmise juures teevad ikkagi üksteisele päris palju haiget ja nii suhted kui ka kogu üldine meeste ja naiste läbisaamine on pigem keeruline kui nauditav. Hakkasin mõtlema, et miks see nii on.

Me ju ometi anname parima, aga ikka jookseme suhtest suhtesse ning peame pidevalt pettuma. Olen neid asju aastaid uurinud ja minu jaoks muutus kõik siis, kui nägin, et on olemas suhteid ja läbisaamisi, mille viljad on täiesti teistsugused. Seega statistiliselt rääkides on see võimalik.

Minevikus ma polnud parim eeskuju naistega suheldes ja lähtusin palju enda vajadustest. Olles nüüd aru saanud naiste väärtusest ja tähtsusest ühiskonnas, on see teema muutunud südameasjaks. Ma tõesti tahan, et naised kogeksid parimat, et nad saaksid elada täisväärtusliku elu, mille viljadeks on harmoonilised suhted ja stabiilsus.

Kuidas seisad Sina naiste õiguste eest?

Hendrik: See on väga hea küsimus! Arvan, et iga mehe, see tähendab ka minu, kohustus on vastutada enda käitumise eest! Ühiskonnas on tihti mehelikkuse tunnus kas suur rahakott või muskel, mis enam särgi sisse ei mahu. Mina arvan, et see on tobe, sest sa võid ju omada palju varandust ja näha välja nagu kummi-tarzan, aga loeb see, milline on sinu süda. Kas sinu jaoks on iga naine kellegi tütar ja sa oskad teda austada või pigem käitud temaga kohatult.

Naised vajavad palju armastust ja hoolitsust. Minu jaoks algab see vastutuse võtmisega ja selle kohustuse täitmisega.

Kuidas julgustad naisi astuma julgemalt uutesse suhetesse ja usaldama mehi?

Hendrik: Vaadake, meil on vaba tahe! See tähendab seda, et mitte keegi ei sunni kellegagi koos olema. Kui sa oled suhtes ja saad aru, et tegelikult sinust ei hoolita, siis põgene sealt. Ma arvan, et meie unistused on suuremad kui kartused, mis kaasnevad kellestki lahti ütlemisega.

Tegelikult jõuame tagasi teemani «minu väärtus naisena». Tihti ongi nii, et kutid enda sugutungiga ja muude fantaasiatega rikuvad kellegi unistused ilusast armastusest ja tekibki surnud ring. Asi pole sugutungis, vaid selles, mida sellega peale hakata, sest inimese tähtsaim suguorgan on tema aju ehk valikud mida teeme!

Julgustan tegema paremaid valikud, sest olen näinud viimaste aastate jooksul, kuidas inimeste elud tõesti muutuvad. Ja muutuvad nii palju, et usk ja usaldus armastuse vastu lööb kirena taas lõkkele.

Kas oled ise suhtes?

Hendrik: Ma olen vallaline

Kas oled kunagi oma tüdrukut petnud?

Hendrik: Ei ole.

Mida teed ise tahtlikult naiste heaolu nimel?

Vastutan selle eest, et olen mees ja minu kohustus on naissugupoolt armastada parimal viisil, sest usun, et iga naise sees elab väike Printsess kes vajab kaitset!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles