Video: matkaja tegi endast iga 1,6-kilomeetrise lõigu järel selfie

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andy Davidhazy
Andy Davidhazy Foto: Youtube

Kui enamik matkajaid teeb matka ajal endast vaid paar selfie`t, siis ameeriklane, kes läbis üle 4000 kilomeetri tegi endast selfie pärast iga 1,6-kilomeetrise lõigu läbimist.

Andy Davidhazy võttis ette matka Pacific Crest Trailil, kaotades kehakaalus üle 20 kilogrammi, edastab news.com.au.

Ta tegi oma teekonnast ja katsumustest neljaminutilise video, mille pani Youtube`i.

Video juures olevates kommentaarides mitte ei ülistata vaid ta oskuslikku kaamerakäsitlemist, vaid ka ta kehakaalukaotust.

Samuti mainiti ära, et ta habeme pikkus muutus.

4185 kilomeetri pikkune teekond kestis viis kuud.Teekonna alguspunkt oli USA-Mehhiko piiri ääres Campos ning lõpp-punkt Kanadas Briti Columbias Manning Parkis.

Mees paljastas oma leheküljel Lost or Found, miks ta sellise teekonna ette võttis ning miks ta selle jäädvustas.

Selleks, et ta teekonnal kindlaks jääks ja lihtsalt ei loobuks, otsustas ta end pidevalt jäädvustada.

«Endast iga miili järel (1,6kilomeetrit) selfie tegemine ei olnud edevus, vaid see aitas mul raskele teekonnale pühenduda. Ma oleks võinud end ja ka teisi petta, kuid ma ei teinud seda,» lausus Davidhazy.

Teekonnal oli ka tagasilööke. Üks neist oli, kui ta oli jõudnud 418 kilomeetrini, kuna ta jäi lumetormi kätte. Sellest hoolimata ta jätkas ning lõpuks läbis kogu ettevõetud teekonna.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles