Galerii: 9-aastased kaksikud-modellid Eestist võitsid rahvusvahelise missivõistluse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Parimas Bulgaaria talvekuurordis, Bansko linnas, toimus juba 6. korda rahvusvaheline festival Little Miss & Mister Galaxy 2015, kus Eestimaad esindasid little-vanusekategoorias 9-aastased kaksikud Milena ja Karolina Val ning 9-aastane Reinhard Rebane.

Konkursi programm oli vaheldusrikas ja tõi osalejatele palju rõõmu. Lapsed külastasid tuntud Rila kloostrit, esindasid oma kultuuri ja vahetasid kingitusi, vestlesid rahvusvahelise žüriiga, kuhu kuulus ka Eesti rahvuslik direktor Ireni Erbi, esinesid spordiriietuses ning oma maa disaineri kostüümide moeshowdega, samuti valmistusid finaaliks Galaxy stiilis kostüümide moeshowga.

Foto: Erakogu

Milena ja Karolina olid juba Eesti konkursside Little Miss Estonia 2012 ja Future Model &Talent Estonia 2014 finalistid ning oma esimeselt rahvusvaheliselt võistluselt tõid koju 1. koha ja topelt Little Miss Galaxy 2015 tiitlid.

Kenad sihikindlad kaksikud valmistuvad nüüd uueks saavutuseks sügisel toimuval rahvusvahelisel festivalil Little Miss & Mister Continents 2015 ning teevad selleks palju tööd Alustava Tähe Koolis, mille esimesed tunnid toimuvad produktsioonfirmas Destate Republic juba aprillis.

Foto: Erakogu

Reinhard Rebane, Little Mister Estonia 2014 ning paljude laulu-, tantsu- ja karatevõistluste võitja, sai festivali Grand Prix kõigi vanusekategooriate arvestuses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles