Sellel reedel Tantsuparadiisil Ukraina kõige skandaalsem ja seksikam naisansambel NIKITA

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ukraina kõige skandaalsem ja seksikam naisansambel NIKITA
Ukraina kõige skandaalsem ja seksikam naisansambel NIKITA Foto: promo

Reedel 3. aprillil toimub Captain Morgani ja Nicorex e-sigaretid esitlusel klubis Hollywood linna populaarseima üritustesari TANTSUPARADIIS (Танцевальный Pай), kus esineb Ukraina kõige skandaalsem ja seksuaalsem naisansambel NIKITA!

Külastajaid ootab ees uus provokatiivne show «KÄSKIJA» («ХОЗЯИН») - see on seksuaalsusest pulbitsev show, mis on aga samas nii puhas ja tundeline, et paneb unustama kõik eelarvamused ja sisenetakse põnevasse fantaasiate maailmasse!

Ukraina kaunitarid kütkestavad oma stiilse välimuse ja ultramoodsa muusika ning väga avameelsete sõnadega.

Esitusele tulevad kõik kuulsaimad laulud nagu «Verevki», «Mašina», «20:12», «Avocado», «Soldat» ja täiesti uued hitid: «Igra», «Hozjain», «Himija», «Vodopadom» ning veel paljud teised!

Foto: promo

NikitA päliviti tiitliga «2008. aasta avastus» Ukrainas. Nende hitt-lugu «Mashina» on saanud üheks kõige allalaaditumaks muusikalooks. Järgnesid lood «Zaichik», «Soldat» , «Iskusaju» ja «Verevki», mis alles soojendasid skandaalsust grupi reputatsioonile. Aastal 2012 uus mega-hitt «AVOCADO» on üks kõige enam mängituim hitt raadiojaamades.  NikitA on saanud oma lugudega uueks seksmasinaks kogu muusika keskonnas.

Dasha Astafieva, grupi solist, on telesaatejuht, supermodell ja esimene ukrainlanna, kes sattus ameerika Playboy ajakirja avalehele ja osales teleshow’s «Playboy Girls Next Door»! Konkurss toimus Hugh Hefneri Beverly Hills-i villas ning Dasha võitis selle ülejäänud viie ameeriklanna ees. Astafieva omab nii  ukraina kui ka Ameerika playboy ajakirja playmate tiitlit!

Dashast sai ka 55 ajakirja juubeli numbri playmate. See on suur saavutus, kuna enne teda on saanud selle tiitli 54 naist, kelle hulgas on Marilyn Monroe ja Pamela Anderson.

Trio teise Bulgaariast pärit liikme Nana gruppi lisandumisega tuli juurde palju tõelist lõunamaist kirge. Ta on laulja, tantsija, iluvõimlemise spordimeister ja temperamendilt alistumatu loomusega. Kolmas kaunitar, Julia Brichkovskaja, liitus tüdrukutega alles mõni aeg tagasi. Nagu kõik teisedki NikitA liikmed, ei häbene ta näidata oma ilu. Julia on tegelenud terve oma lapsepõlve ballitantsudega ning seepärast tantsib ta lisaks laulmisele väga perfektselt.

Dasha Astafieva ja NikitA provotseerivad vene publikut igal sammul. Näiteks kõndides täiesti paljalt mööda saali punast vaipa! Just nii nad tulid RU TV preemia saamisele, kus nende video «Verevki» võitis nominatsioonis «Aasta kõige erootilisem video».

«KÄSKIJA» on Dasha Astafieva fantaasia tõeline Pandora laegas – nii tundelist seksuaalsusest üle pulbitsevat showd ei ole siiani otsustanud näidata mitte ükski artist! Ukraina kaunitarid võivad uhkeldada mitte ainult hullumeelse visuaalse atraktiivsusega, vaid ka ultramoodsa äärmiselt avameelseid riime sisaldava muusikaga.

Mida aga valivad popikoonid ise oma intiimse fantaasiapäeviku täisversiooni, piitsa või prääniku, seda ei tea viimase sekundini meist keegi. Oodatakse tõeliselt kuuma ööd, sest lauljad on relvastatud ilu ja seksuaalsusega ning on väga ohtlikud!

Erilist sära lisavad veel ööle armastatuimad imekaunid seksuaalsed topless GO-GO tantsijad Peterburist!

Õhtu peavõrgutajad on DJ Bell ja DJ Sonic

Valime õhtu kõige stiilsema paradiisineiu!

TÄHELEPANU! Kõigile idamaa eksootika austajatele on avatud GRAND SISHA vesipiibu-lounge!

Vaata lisaks kodulehelt.

VIP-laudade broneerimine: +372 50 24262

Uksed avatakse kell 23.00, pilet 25 eurot , naistele südaööni 15 eurot, VIP-pilet 50 eurot.

Piletid soodsamalt eelmüügis kõikides Piletilevi müügipunktides!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles