Lauri Pedaja kinnitab, et on Eestis ja läheb emale külla

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Salme Poopuu
Salme Poopuu Foto: Martin Ilustrumm

Elu24 avastas, et läinud aasta novembris oma maise vara maha müünud, plätud ja lühikesed püksid kohvrisse pistnud ning Eestimaa tolmu mõneks ajaks jalgelt pühkinud Lauri Pedaja on kodumaal tagasi.

Foto: Instagram

Staarjuuksur lendas novembris Austraaliasse, et inglise keel soravamalt suhu saada ning töötada ühes oma  lemmikjuuksehooldusfirmas Kevin Murphy, pärast mida pidi teda ootama juba London ja Vidal Sassooni akadeemia.

Foto: Instagram

Kõik ei läinud siiski päris plaani järgi ja mees maandus tööd tegema hoopis pärlipüüdjate laevale.

Kuigi tööleasumisest on möödas napp kolm kuud ja kaugeltki pole suvi Eestis käes, näib, et noormees on kodumaal tagasi. Tema Instagramis ilutseb pilt, kus ta teatab, et on aeg taas lendu minna ja Perthiga hüvasti jätta.

Foto: Tinder

Ja täna tabas üht lugejat šokeeriv teadasaamine – tal oli Tinderis Lauriga match ja seal näitas, et Pedaja on temast vaid 13 kilomeetri kaugusel. Kuna neiu ise on Tallinnas, ei ole Pedaja temast kaugel ning tema enda sõnul ei saanud Lauri teda meeldivaks lisada ka väga ammu tagasi, sest ta alles liitus tutvumisportaaliga.

Foto: Instagram

 

Lauri kinnitab oma Instagrammis, et on kodumaal ja läheb emale külla. Tegusal poisil on laupäeval, 4. aprillil muuseas ka sünnipäev.

Palju õnne, Lauri!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles