Elu24 video! Felix De Luca: muusikud ei karda enam iseendaks jääda

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinn Music Weeki raames toimusid Telliskivi Loomelinnakus asuvas JOOKS Rattastuudios Kimomo linnalava kontserdid. Eile astus teiste seas üles ka Taanist pärit Felix De Luca, kes külastas ka õhtul Sinilinnu lava.

Kuigi Felix jõudis Tallinn Music Weekile enne oma esinemispäeva, polnud ta oma esinemise ajaks ühtegi teist festivali artisti kuulamas käinud. Pigem tegeles ta Tallinna võlude nautimisega.

Felix De Lucat on nimetatud Taani Kendrick Lamariks, mida räppar üldse ei pelga. Tema arvates on hea, kui artiste võrreldakse, aga isiklikult teab ta, et teeb omanäolist muusikat.

Taani räppmuusikal pidi hetkel hästi minema. Kasutatakse väga palju erinevaid kõlasid ja inimesed ei karda teha originaalset loomingut. Eriline muutus on toiminud viimase 5-6 aasta jooksul.

Felix arvab, et üks tema eelistest on kindlasti see, et ta räpib inglise keeles. Niivisi on teda võimalik saata esinema ükskõik kuhu riiki.

Felix De Lucal saab ka silma peal hoida tema Facebooki lehel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles