Rahvusvaheline kehamaalingu võistlus toimub seekord Tallinnas

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kehamaaling
Kehamaaling Foto: SCANPIX

Eesti Jumestajate Liidul on rõõm teatada, et 8 oktoobril 2010 Eesti Näituste paviljonis Ilusõnumi messi raames toimub II Eesti rahvusvaheline  kehamaalingu võistlus maalimise tehnikas!


Avalduse osalemiseks peab vormistama ja saatma võistluse korraldajale hiljemalt 18. septembriks  e-mailile info@ejliit.ee

Oodatud on kõik kehamaalingu spetsialistid, jumestajad, kunstnikud. Nii need, kes tegelevad kehamaalinguga juba kaua, kui ka algajad.

 

Võistluse teema - «Uued maailmad».

Kompetentne žürii hindab meisterlikkust, tehnikat ja töö efektiivsust. Lisainformatsiooni (võistlusereeglid, hindamiskriteeriumid, võistluskava, konsultatsioonide ja treeningute ajad) saab peale osalemistaotluse täitmist.
Kontaktandmed tel. 6487071, 5641360 info@ejliit.ee
 

Samuti alustavad Eesti Jumestajate Liit ja Ilusõnum mitteprofessionaalse fantaasia meigivõistluse Be professional avalduste vastuvõtu.

Be Professionali näol on tegu ideekonkurssidega oma ala asjaarmastajatele. See on võimalus inimestele, kes pole saanud erialast väljaõpet, aga on valmis oma lennukaid ideid ja oskusi ka teistele näitama.

Peaauhind - tasuta jumestuse koolitus Stiili ja Meigikoolis

Finalistid valitakse välja professionaalse žürii poolt, millest antakse teada nii www.fair.ee kui www.smkool.ee lehel.

Üritusest osavõtt on tasuta!

Be Professional`il osalemiseks on vaja saata kaks fotot - esimene pilt kujutaks modelli nägu meikimata ja teisel oleks sama modell Fantaasia meikiga, lühike enesekirjeldus ja oma kontaktandmed aadressile info@ejliit.ee või info@smkool.ee
Võistlustöid saab saata kuni  1 оktoobrini!

Võistluse raames ei pöörata tähelepanu töö tehnilisele puhtusele vaid asjaarmastajate ideede lennukusele ja julgetele töövõtetele.  
 

Iga osaleja saab messihalli sisendedes käepaelad, millega saab messihallides liikuda kogu messi vältel sisse-välja. Lisaks saab iga finalist kaasa kutsuda ka oma fännklubi.

Eraldame igale osalejale kümme messikutset, et teie sõbrad ja pere teile kaasa elama saaks tulla.
 

Lisainformatsiooni (võistlusereeglid, hindamiskriteeriumid, võistluskava, konsultatsioonide ja treeningute ajad) saab peale osalemistaotluse täitmist.
Lisainformatsioon: 5641360, 6487071,  info@ejliit.ee , info@smkool.ee

Kohtumiseni messil Ilu sõnum 2010 , 8. -10. oktoobril Eesti näituste messikeskuses, võistlustel ja Stiili ja Meigikooli boksis № 5 C-Hallis!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles