Elton Johni ema avalikustas, miks ta pole pojaga seitse aastat rääkinud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elton John, Lady Gaga
Elton John, Lady Gaga Foto: SCANPIX

Elton Johni ema Sheila Farebrother palkas oma 90. sünnipäevale Eltoni jäljendaja, kuna ta pole pojaga väidetavalt seitse aastat rääkinud.

Farebrother rääkis ajalehele Daily Mail, et ta süüdistab tekkinud tülis Eltoni abikaasat David Furnishit.

«Juunis saab sellest seitse aastat. Ma olen sellega juba harjunud. Ja see kõik oli nii tobe; nii väiklane,» märkis naine.

Sheila väitel tekkis pahandus siis, kui Elton käskis tal lõpetada suhtlemine oma kahe lähedase sõbra, Bob Halley ja John Reidiga. Halley oli Eltoni autojuht ja temast sai lõpuks tema isiklik assistent, kuni ta pärast kolm aastakümmet kestnud tööd vallandati. Reid oli mänedžer, kes suunas Eltoni karjääri algusaegadel.

Sheila olevat pojale öelnud, et nende meeste sõprus on tema jaoks liiga tähtis, et neid lihtsalt oma elust välja lõigata.

«Minu suureks hämmelduseks teatas ta siis, et vihkab mind. Siis viskas ta telefoni hargile. Kujutage vaid! Ta ütles seda mulle, oma emale!»

Sheila sai seepeale vihaseks ja ütles pojale: «Sa pead olulisemaks seda kuramuse asja, kellega sa abiellusid, kui oma ema! Need olid viimased sõnad, mida ma talle ütlesin. Selles asi ongi. Ta sai vihaseks, et ma temale ei allunud.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles