Elu24 video! Stillhead: Baltimaade artistid arvavad, et neil pole võimalik maailmas läbi lüüa

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinn Music Weeki raames toimuvad Telliskivi Loomelinnakus asuvas JOOKS Rattastuudios Kimomo linnalava kontserdid. Eile astusid teiste seas üles Läti elektroonilise muusika artist Stillhead.

Stillhead, konaikunimega Alex Cowles, võttis Tallinn Music Weekist osa juba eelmisel aastal ning üritab ka seekord võimalikult palju artiste kuulata.

Varem tegutses Stillhead nime all DFRNT, aga muusikalise arengu käigus otsustas noormees oma nime vahetada. Ta ei häbene, et tegutses varem teise nime all, kui tahab näidat, et on nüüd jõudnud teisele tasemele. Kui varem avaldas ta lugusid üpris tihedalt, siis nüüd võtab Alex aega, et kõik kõlad perfektseks lihvida.

Stillheadi arvates ei ole Baltiaade artistil raske maailmas läbi lüüa. Pigem on palju mõtlemise taga ja paljud artistid ei usu ise, et nad võiksid välismaal edukad olla.

Jälgi ka Stillhead Facebooki lehte.

JOOKS Rattastuudios jätkuvad ka täna kontserdid, mille kohta võib infot leida Facebooki lehelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles