Reimo Mets alustas võitlust homovaenu õhutavate kommentaatorite vastu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reimo Mets.
Reimo Mets. Foto: Liis Treimann

Tuntud jurist ja homoaktivist Reimo Mets on alustanud kohtuvõitlust tuvastamaks isikud, kes on need kommenteerijad, kes otseselt solvavad ja pritsivad sapiseid märkusi nii tema kui tõenäoliselt ka kõikide teiste homode ja homosõbralike inimeste pihta.

Allpool olev Reimo Metsa koostatud  tekst on üleskutse toetamaks võimaluste piires oma panusega seda võitlust.

Kas Sind häirivad bi-, gei- ja lesbide pihta suunatud ähvardused ja ropendamine internetis?

Kas Sinu jaoks on oluline sõnavabaduse õiguse viisakas väljendamine?
Kui jah, siis palume Sinu toetust!


Mittetulundusühing Seksuaalvähemuste Kaitse Ühing palub Sinu abi võitluses meie ühises kodus Eestis vaenu õhutavate internetikommentaatorite vastu.  

MTÜ SEKÜ on pöördunud eeltõendamismenetluse raames kohtu poole, et välja selgitada solvavad ja vaenu õhutavad kommentaarid postitanud isikute IP-aadressid (arvutite asukohad). 

Harju Maakohus alustas menetlusega ning tegi selle raames meile kohustuse tasuda 20 000 krooni õigusabikulude katteks selle nädala reedeks.

Kui Sind häirivad samasooliste pihta suunatud ähvardused ja ropendamine internetis ja kui Sinu jaoks on oluline sõnavabadus kui oma õiguse viisakas väljendamine, mitte teiste solvamine ja vaenu õhutamine, siis palume Sul teha annetus MTÜ SEKÜ kontole vastavalt oma võimalustele. Oleme võrdselt tänulikud nii 1 kui 100 kui 1000 krooni üle.

Võitleme üheskoos homooobia vastu Eesti Vabariigis!

Panga rekvisiidid:

Saaja: MTÜ Seksuaalvähemuste Kaitse Ühing

Konto nr.: 333426620003

Selgitus: homofoobia vastu võitlemiseks

Mida arvad Sina? Kas Eesti on homofoobne vabariik?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles