Tiina Talumehe moe-show’d näeb veebiski

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiina Talumehe moe-show.
Tiina Talumehe moe-show. Foto: MARINA PUSHKAR/PM/SCANPIX BALTICS

Sel reedel, 17. septembril tutvustab moelooja Tiina Talumees oma vastvalminud kollektsiooni “Wabariigi naine”, mis on inspireeritud Eesti esimese Vabariigi aegadest.

Kuigi loomingut esitletakse Noblessneri valukojas vaid kutsutud külalistele, teeb Nokia kogu moe-show’st ülekande, kasutades selleks uut nutitelefoni Nokia N8.

Ülekande algus on reedel kell 21 ja seda saab jälgida veebisaidil www.nokia.ee/N8.

Tiina Talumehe moestuudio igasügisene moeetendus on aastatega kujunenud Eesti moemaailma üheks oodatuimaks sündmuseks. Moeetendusel esitletavad komplektid on inspireeritud 1940. aastate meeleoludest. Uues kollektsioonis domineerib ajastule iseloomulik äärmuseni lihvitud ja peensusteni väljapeetud linnaprouade välimus. Naiselikke vorme rõhutavad kleidi- ja kostüümilõiked ning peakatted on võtnud tänapäevaselt kantava kuju, kuid säilitanud siiski sünniajale loomupärase stiili ja elegantsi.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles