Galerii: Dom Party Monaco GP peaol selgusid ööelu parimad

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödunud reedel, 20.märtsil ootas klubi Teater kõiki Monaco kuumusesse, kui toimus Dom Party "Monaco GP 1934", mis tähistas Monaco läbi aegade ühte tähtsaimat sündmust ja aega, mis tõi kogu maailma tähelepanu ühte kohta. See oli õhtu, mis möödus kaunite 1930ndate stiilis seltskonnadaamide seltsis ning rallihooaja põnevuse ja intriigide saatel!

Dom Party on klubi Teater populaarseim pidu ning toob alati kohale rekordiliselt pidutsejaid ja öönautlejaid. Dom Party "Monaco GP 1934" peol algas võistlus sarnaselt tolleaegsele mõõduvõtule, kus selgus, kes on parim võidusõidus, kes on edukaim äris ning keda saadavad enim ahvatlevate naiste pilgud...klubis Teater toimus pidu, kus sai nautida ajastukohast atmosfääri, kõike sinna juurde kuuluvat ning selgusid ka parimad klubitajad, kes ka varahommiku saabumisel tantsuplatsi võlusid nautisid ning viimastena lahkusid.

Järgmine Dom Party jõuab kõigini juba 17.aprillil, ent ka täna, 27.03  tuleb enda sammud Teatri poole seada, sest algab suur Bacardi Revolutsioon! Rohkem infot peo kohta Facebookis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles