Saksamaal otsitakse «kontroll prostituuti»

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prostituut
Prostituut Foto: SCANPIX

Saksamaa prostituute ühendav lehekülg avaldas töökuulutuse, milles otsitakse «kontroll prostituuti», kelle ülesandeks on käia erinevates bordellides neis pakutavaid teenuseid katsetamas, kolleegide seksuaalset võimekust testimas ning turvaseksi kontrollimas.

«Kontroll prostituudi» ülesannete hulka kuuluvad lisaks seksikontrollile ka puhtuse  ja sõbralikkuse kontroll, edatsab The Local.

«Saksamaal on bordellide pidamine legaalne, kuid samas ei ole mitte ühtegi kvaliteedikontrolli. Meie eesmärgiks on luua selline kontrollija ametikoht,» teatas selle projekti algatanud isik, kes nimetab end Beniks.

Ta lisas, et lehekülje kaufmich.com kaudu saavad prostituutide teenuseid otsivad kliendid enne bordelli minemist saada teada teenuse kvaliteedi kohta.

«Teenuse tarbijal on õigus saada kvaliteetset teenust ning ta ei pea pettuma,» lisas mees.

Revidendist prostituut peaks olema väga avatud isik, kes naudib seksi ja kõike sellega seonduvat ning olema vabameelne ja eksperimenteeriv.

Töökohale kandideerijatel peaks olema kõrgharidus, hea kui see on ärialane, hea tervis ning ta peaks oskama ka prantsuse keelt. Kasuks on kui varasemalt on olnud ärialaseid kokkupuuteid bordellide ja prostituutidega.

Beni sõnul on nad seni saanud 150 sooviavaldust, mis enamjaolt on saadetud sakslaste poolt, kuid kandideerijate seas on ka belglasi, hollandlasi ja britte.

Kaufmich.com asutati 2009. aastal kolme venna poolt, kes soovivad arendada Saksamaa seksitööstuse kvaliteeti sõltumatute prostituutide abil.

«Meie eesmärgiks on, et ühiskond kohtleks seksitöötajaid teistega võrdselt. Probleemid tekivad sellest, et prostituute halvustatakse ja nendesse ei suhtuta kui võrdsetesse,» selgitasid nad oma leheküljel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles