Eestisse tuleb vaimne õpetaja Sudheer P. Niet

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eestisse on oodata suurte kogemustega juhendajat ja õpetajat Sudheer P. Nieti, juhendajat ja õpetajat, kes korraldab kursuseid kogu maailmas
Eestisse on oodata suurte kogemustega juhendajat ja õpetajat Sudheer P. Nieti, juhendajat ja õpetajat, kes korraldab kursuseid kogu maailmas Foto: Promopilt

Eestisse on oodata suurte kogemustega juhendajat ja õpetajat Sudheer P. Nieti, juhendajat ja õpetajat, kes korraldab kursuseid kogu maailmas: USAs, Inglismaal, Hispaanias, Hollandis, Hiinas, Jaapanis, Indias jm. 35 tegutsemisaastaga on tema tehnikad aidanud paljusid inimesi.  

Sudheer P. Nieti õpetajaks oli Osho, keda on peetud meie ajastu teiseks Buddhaks. Ta juhendab Osho poolt loodud meditatiivseid teraapiaid nagu „Müstiline Roos“, „No-Mid“, „Uuestisünd“, lisaks vipassana, zazeni, Osho-zeni meditatsiooni treeninguid. Maailmas väga populaarne kursus, mille Sudheer on ise väljatöötanud vastavalt Osho juhistele, on „Enesehüpnoos sügavaks lõõgastuseks“ ning „Sisemised oskused tööks ja eluks“, mis aitavad tuua ning kinnistada teadlikkuse ja meditatsiooni osaks igapäevaelus.

Tehnikad, mida õpetab Sudheer P. Niet, võimaldavad saada teadlikumaks iseendast ja kõigist eluaspektidest, nautida ning tunda rõõmu igast päevast, elada totaalsusega. Samuti võimaldab see minna meditatsioonis sügavale ja lõõgastuda pingelistes olukordades.

Sudheer on end arendanud ja täiendanud veel mitmete teiste juhendajate ja õpetajate käe all, näiteks enesehüpnoosi treeningprograami läbis ta dr Brian Almana (Milton Erickson, M. D õpilane) juures. Samuti on ta õppinud neuro-lingvistilist programmeerimist ja hüpnoosi Hollandis Henk Hoenderdosi juures. Tänaseks on tegu tõelise professionaaliga, kellest endast on saanud maailma jaoks laialdase teadmiste- ja kogemustepagasiga õpetaja. Seda tõestavad pikad tegutsemisaastad ning lugematult tänulikke, kes tema abiga on leidnud rahu ja õnne.

Foto: promo

Viimased 2 aastat on Sudheer P. Niet olnud õpetaja ja juhendaja OSHO Sammasati projektis, mis aitab mõista elamist totaalsusega ja üle saada erinevatest hirmudest. Samuti aitab see inimesi, kes ei suuda toime tulla leinaga või toetada inimest, kes on raskesti haige või suremas.

„Siia, Eestisse, tuleb Sudheer andma kolme kursust: Osho meditatiivne teraapia „Uuestisünd“ ja „Enesehüpnoos sügavaks meditatsiooniks“. Viimast on juba kaks korda varasemalt korraldatud, kuid kuna huvi ja tagasiside on olnud väga head, võeti see veel kord päevakorda. Kolmandaks põnevaks kursuseks on „Tantra elu ja surma kohta“,“ ütles seminari üks eestvedajatest Brenda Randroo.  

Sudheer ise rääkis Osho meditatiivse teraapia „Uuestisünd“ kohta, et see on absoluutselt kõigi jaoks, kes on olnud laps ja kes on „kasvanud suureks“ ehk siis muutunud tõsiseks ja tingimustega täiskasvanuks. Samuti lubas ta, et õpi- ja praktikaprotsessi käigus saab taas üles leida selle energia, mis oli meis lapsena veel enne, kui meid hakati õpetama, kui sai oldud spontaanne ja vaba. See protsess kestab nädal aega, igal õhtul korraga 2 tundi.

Teraapia toimub 13.-19. aprillini 2015 igal õhtul kell 18.30-20.30 OSHO Meditatsiooni Keskuses (Pargi 35, Nõmme).

Rohkem infot leiab SIIT!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles