Clarkson, May ja «Top Geari» peaprodutsent kohtusid täna salaja

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jeremy Clarkson ja James May
Jeremy Clarkson ja James May Foto: SCANPIX

Briti meedia andmetel kohtusid Jeremy Clarkson ja James May täna salaja «Top Geari» peaprodutsendi Andy Wilmaniga, et otsustada, mida teha edasi.

BBC peadirektor Tony Hall vallandas 54-aastase Clarksoni «Top Geari» saatejuhi kohalt kolmapäeval pärast vägivaldse intsidendi uurimist.

Clarkson läks  North Yorkshire`is toimunud võtetel kallale produtsendile Oisin Tymonile ning lõi teda näkku. BBC vallandas saatejuhi esmalt ajutiselt kuni asja uuriti.

Oletatakse, et pärast Clarksoni lahkumist ei jää saatesse ka James May ja Richard Hammond, kuna neid peetakse lahutamatuks kolmikuks.

Meedia sai jälile, et «Top Geari» tegijad said salaja kokku arutamaks, mida edasi teha. Richard Hammond ei osalenud kohtumisel, kuna ta ei saanud tulla Herefordshire`is Londonisse.

Meedia ja sotsiaalmeedia poolt on välja pakutud üsna mitu kuulsust, kes võiks sobida «Top Geari» juhtima, teiste seas ka näitlejad Stephen Fry ja Russell Brand.

May teatas pärast Claksoni vallandamist, et ta tahaks «normaalse elu juurde tagasi pöörduda» ja võib olla asub tööle õpetajana.

Hammond on andnud samuti vihjeid, et ta võib-olla ei tahaks enam «Top Geariga» jätkata.

BBC loominguline juht Alan Yentob seevastu loodab, et May ja Hammond jätkavad menukas autosaates.

Yentob lisas, et 2016. aastaks on «Top Gear» oma «vanas headuses ja kvaliteedis kindlasti tagasi, hoolimata sellest, kes saab Jeremy Clarksoni asemele».

Nii Mayl kui Hammondil on lisaks «Top Gearile» mitu saadet, kus nad staarid on.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles