Iraani spordiajakirjaniku viimane foto enne, kui ta asutus Saksa õnnetuslennuki pardale

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Iraani spordiajakirjanikud Hossein Javadi (paremal ) ja  Milad Hojatoleslami (keskel) 2014. aastal
Iraani spordiajakirjanikud Hossein Javadi (paremal ) ja Milad Hojatoleslami (keskel) 2014. aastal Foto: SCANPIX

Väljaanne Daily Mail avaldas Iraani spordiajakirjaniku Hossein Javadi tehtud viimase foto ta Barcelona hotellitoa aknast.

Paar tundi hiljem astus iraanlane Germanvingsi Airbus A320 pardale, mis Prantsuse Alpides 24. märtsil alla kukkus.

Hossein Javadi tegi selle foto Barcelona Hespiria hotelli aknast teisipäeva hommikul enne sõitu Barcelona lennujaama. Mees pani foto Instagrami.

Iraanlane oli Barcelonas kajastamas Barcelona ja Real Madridi meeskonna kohtumist. Sotsiaalmeediast ilmnes, et Real Madridi meeskond oli ta lemmik.

Javadi oli koos kolleegi, teise Iraani spordiajakirjaniku Milad Hojatolesamiga lendamas Austriasse, kus nad pidid kajastama Iraani-Tšiili  meeskondade kohtumist.

Nad ei jõudnud isegi mitte Hispaaniast Saksamaale, kuna nende lennuk kukkus Alpides alla.

Javadi sõber Maysam Bizaer kirjutas Twitteris, et ta oli sõbralik ja hoolitsev inimene, kelle kireks olid ta töö ja jalgpall.

Iraani väljaanne Vatan Emrooz, kus Javadi töötas, avaldas talle järelehüüde.

Javadi hotellitoa aknast tehtud foto on üks neist, mida hukkunud endast mälestuseks jätsid.

Germanwingsi õnnetuslennukis kaotasid elu ka 16 saksa kooliõpilast ja kaks õpetajat, kes olid tagasiteel Hispaaniast kodumaale. Samuti hukkusid kaks tuntud ooperilauljat.

Lennuõnnetuse uurijate sõnul ei saa olla juhus või inimlikust faktorist tekkinud viga, kui lennuk lendab kiirusel 700 kilomeetrit tunnis vastu mäge.

Pilti vaata siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles