Anne Veski: mul on meestega vedanud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anne Veski abikaasaga
Anne Veski abikaasaga Foto: Kanal 2

Lauljatar Anne Veski rääkis Kanal 2 saates «Laula mu laulu», et isiklikus elus on tal väga vedanud.

«Ma ütleksin, et mul on meestega vedanud,» ütles Veski. «Esimesest abikaasast on järgi jäänud tütar Kerli ja väga palju laulusõnu. Tema ju kirjutas «Roosiaia kuninganna», «Jätke võtmed väljapoole» ja palju teisi laule. Tema oli selline luulekirjutaja.»

Veski nentis, et kuna nad olid abielludes tudengid, kestis see liit kõigest kolm aastat: «Nagu öeldakse - kasvasime lahku. Siis hakkasid gastrollid Venemaale ja tema ei tahtnud eriti sellega leppida.»

Teine abielu Benno Beltšikoviga on kestnud üle 33 aasta.

«Benno võttis oma eelmisest töökohast lahti ja tuli Filharmooniasse tööle kui ansambli direktor või administraator. 

Esimesed kümme aastat olime hommikust õhtuni koos ja tegime seda tööd koos. See on muidugi väga palju aidanud. Ma ei kujuta ette, kui oleksin pidanud üksinda ringi sõitma, mis sellest pereelust oleks siis välja tulnud...»Lisaks suurepärasele karjäärile on Annel kaks toredat lapselast.

«Mulle meeldib, kui mul on kindel tagala ja siis ma saan laval särada. Kui lava taga on kõik olemas, siis võin siin kekutada ja ei tea mida, aga samal ajal tead, et kui lähed koju, siis sind oodatakse ja seal on kõik hästi. See on minu jaoks väga tähtis,» tunnistas Anne.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles