Kirjaneitsi Kerttu Rakke saab sule sappa?

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
GALERII! Alice Järveti raamatu «Täiuslik tundmatus» esitlus Rooma Katoliku kiriku Pauluse saalis. Kerttu Rakke
GALERII! Alice Järveti raamatu «Täiuslik tundmatus» esitlus Rooma Katoliku kiriku Pauluse saalis. Kerttu Rakke Foto: Tiit Mõtus

Ligi kolm aastat on kesklinna valitsuse avalikke suhteid hoidnud ja silunud tuntud kirjaneitsi Kerttu Rakke, kelle päevad hakkavad avalikus teenistuses lõppema.

Foto: Dimitri Kotjuh/Järva Teataja

Mõne aja eest rippus veel CV.ee lehel üleval töökuulutus, kus otsiti uut Rakket ehk kesklinna valitus otsis avalike suhete nõunikku.

Alates 2012.aasta oktoobrist asus pistise võtmise eest vangis istuva kesklinna valitsuse avalike suhete nõuniku Ivo Parbuse asemel tööle tuntud kirjanik Kerttu Rakke.

Tänavu jaanuaris lajatas Kerttu oma Facebooki seinale otsese nõuande Õhtulehe ajakirjanikule: “Lühidalt, Õhtuleht ja Juhan Haravee - kui korralikult kummarduda suudate, siis imege." Sama päeva õhtuks ta ka vabandas, et on linnaametnikule ebasobivalt käitunud, ent ilmselt jäi tema ülemustele okas hinge ning märtsis algasid otsingud tema asendajale.

Paari päeva eest kukkus kell – kandideerimisavaldusi enam vastu ei võeta. Kellest saab Kerttu Rakke mantlipärija?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles