Põhja-Tallinn selgitas, miks nad viimasel ajal kahtlaselt vaiksed on

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Wild Disease / Jaanus Saks
Wild Disease / Jaanus Saks Foto: Erlend Štaub

Põhja-Tallinn avalikustas sotsiaalmeedias, mis neist pole mõnda aega suurt kuulda olnud, kuna neil on käsil uue muusika loomine.

«Kui teile tundub, et viimasel ajal on Põhja-Tallinnas kahtlaselt vaikne, siis on teil täiesti õigus,» kirjutab Põhja-Tallinn Facebookis. «Oleme kogu pundiga sukeldunud töösse, päeval ja öösel, et uus muusika jõuaks lõpuks ometi kuulajateni, ehk siis kõigi teieni.»

«Kuupäevi ja kellaaegu ei julge veel lubada, kuna loomeprotsess nõuab alati omajagu aega ja vaeva - mõni lugu saab valmis nobedalt, mõne loo viimistlemine võtab nädalaid ja kuid, samas kui mõni peaaegu valmis lugu ei jõua kunagi avalikkuseni.Et ootamine poleks nii pikk ja igav, postitame teile iga nädal fotosid «Laula mu laulu» saate telgitagustest ja Jaanus Saksa aka Wild Disease'i tegemistest Laitse Graniitvillas.»

Vihjeks lisati veel see, et laulusaate kolmanda hooaja kolmandas saates saab nii mõnigi Põhja-Tallinna teada-tuntud lugu täiesti uue kõla. 

Kui teile tundub, et viimasel ajal on Põhja-Tallinnas kahtlaselt vaikne, siis on teil täiesti õigus :DOleme kogu...

Posted by Põhja-Tallinn on Thursday, March 26, 2015
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles