TV3 tänane «Õhtu»: millist Eestit tahab Yana Toom?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edgar Savisaar ja Yana Toom
Edgar Savisaar ja Yana Toom Foto: Liis Treimann

Hannes Võrno neljapäevaõhtuses vestlussaates «Õhtu» on täna külas Yana Toom, Raio Piiroja ja Tõnis Mägi.

Yana Toom on viimastel valimistel Edgar Savisaare järel teise häältetulemuse teinud keskerakondlane, kes eurovalimistel oli aga populaarsemgi kui Savisaar. Hannes Võrno uurib, millist Eestit tahab Yana Toom, millisena soovib ta näha meie lähituleviku poliitmaastikku ning millised on ta personaalsed ambitsioonid poliitikas.

Järgmisel nädalal lõpetab Eesti koondise keskkaitsja Raio Piiroja oma jalgpallurikarjääri lahkumismatšiga, kus Eesti võõrustab Islandit. Piiroja räägib «Õhtus», milliste tunnetega ta suurest mängust lahkub.

Tänase «Õhtu» muusikat teeb ja intervjuu annab ka Tõnis Mägi. Legendaarne muusik on tuntud mehena, kes Eesti pärast südant valutab ja kellele riigi julgeolek on väga oluline. Võrno uurib, mida arvab Mägi praegu Eestis ja maailmas toimuvast.

Foto: Marko Tubli/Teppo Väätäinen

«Õhtu» otsesaatest saab kell 20.15 osa TV3Play lehel. Eetrisse jõuab saade kell 23.10. Kõik Twitteri kasutajad on oodatud saate teemadel kaasa rääkima, hashtagiks on #õhtu

«Õhtu» alustab TV3s täna kell 23.10.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles