Jeremy Clarksonilt obaduse saanud produtsent tänas BBC-d

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jeremy Clarkson
Jeremy Clarkson Foto: SCANPIX

Produtsent, kellega tülitsemine viis «Top Geari» saatejuhi Jeremy Clarksoni vallandamiseni, tänas BBC-d põhjaliku uurimise eest.

Kahe nädala eest jõudis avalikkuse ette uudis, et Clarkson lõi pärast võttepäeva tekkinud tüli käigus produtsent Oisin Tymonit, kirjutab Digital Spy. Täna teatas BBC, et juurdlus on lõppenud ja Clarkson on vallandatud.

«Olen tänulik BBC-le selle kahetsusväärse juhtimi põhjaliku ja kiire uurimise eest, mille taustaks oli intensiivne meediahuvi ja spekulatsioonid,» teatas Tymon. 

«Olen «Top Geari» juures töötanud pea kümme aastat ja ma armastan seda saadet. Selle aja jooksul oli meil Jeremyga positiivne ja edukas töösuhe, mille käigus viisime läbi mõned pöördelised projektid. Ta on erakordne talent ja ma olen väga teadlik sellest, et paljudel on kahju, et tema seotus saatega sellisel viisil lõppes,» märkis produtsent.

Oisini advokaat Paul Daniels lisas: «See kuu on Oisini, tema sõprade ja perekonna jaoks olnud tõeline õudusunenägu. Ilma enda süüta sattus ta hiigelsuure uudisloo keskmesse, millest hoolimata säilitas ta väärikuse, tagasihoidlikkuse ja tasakaalu. Nüüd soovib ta naasta töö juurde BBC-s, mida ta väga armastab. Ta ei kavatse rohkem meediale kommentaare jagada ja palub, et tema privaatsust austataks.»

Advokaat märkis, et üldisemas plaanis meenutab juhtum kõigile seda, et Suurbritannias kaitstakse kiusamise, diskrimineerimise ja vägivalla eest kõiki töölisi ning kõik tööandjad on kohustatud oma töötajaid sellise käitumise eest hoidma.

Loe BBC täielikku aruannet SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles