Carola Madis: Summeri tätoveering on seksikas

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Carola Madis
Carola Madis Foto: Erakogu
«Mul on kaks pisikest tätoveeringut, üks pahkluu juures, teine sellises kohas, mis jääb tavaliselt aluspesu varju,» pihib seltskonnareporter Carola Madis (21) Buduaarile.

Peatselt on kaunitaril plaanis ka enda seljale ühe suurema kaunistuse tegemine. «Olen juba konsultatsioonis käinud ja vaadanud, mis sinna kõige paremini sobiks.» Neiu loodab, et saab selle tehtud enne, kui Eestist lahkub.

Vanasti Carola ei mõistnud, miks inimesed tätoveeringuid teevad, sest need olid tema arvates koledad. Hiljem sai aru, et polnud tol ajal lihtsalt ühtegi kihvti tätokat näinud.

«Umbes paar aastat tagasi tutvusin inimesega, kellel oli terve selg täis joonistatud ja see oli väga ilus. Sellest ajast peale hakkasin ka ise nendest huvituma.»

Carola väga paljudel sõpradel ja tuttavatel on omapärased ja huvitavad tätoveeringud. «Eriti meeldivad mulle Summeri omad, sest need on väga seksikad.»

Hoolimata sellest, et Carolale tätoveeringud nüüd meeldivad, ei teeks ta oma kehale siiski eales kallima nime.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles