Galerii: glamuurne Le Grande Spektaakel kuninglikus Sultani palees

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödunud reedel, 20.märtsil ootas Lounge Deja Vu kõiki enda teatrisaali, mil teist korda toimus  Le Grande Spektaakel e. Suur Vaatemäng. See on suursündmus, milles põimuvad temaatiline peoõhtu ja vaatemäng, kus lavaline etendus ja parim muusika täiendavad teineteist, viies sind teise dimensiooni!

Läbi kogu öö avanesid spetsiaalselt selleks peoks lava ette pandud lavakardinad,mis avasid aeg-ajalt vaate selle õhtu suure Spektaakli imelisse maailma - muinasjutulisse idamaisesse maailma. 
 

Seekord viis Spektaakel kõiki kuninglikku Sultani paleesse, kus kaunid teenijaneiud söötsid enda valitsejale viinamarju ja maasikaid ning jahutasid tema keha helgete lehvitustega. Laval toimuv tõeline nautimus muutis kogu Deja Vu maagiliseks ning meelierutavaks.
Foto: Lounge Deja Vu

Üheöine Spektaakel  on vaatemäng, mis toimub Lounge Deja Vu peoõhtu atmosfääris ning koostöös Hõbe Vodkaga, tõmmates aina uuesti tähelepanu endale. Maitsvate üheöiste erikokteilide ja vaatemängu põimudes, viib Le Grande Spektaakel teise dimensiooni! Iga etteaste on täiesti ainulaadne öine meelelahtus, mis toob teatraalsuse ja erilise atmosfääri Lounge Deja Vu'sse. 

Järgmine Le Grande Spektaakel jõuab Sinuni juba aprillis, ent ka sel nädalal ootab Deja Vu kõiki endale külla, sest juba reedel saabub majja tõeline kuumalaine Deja Vu Goes to Rio peona ning laupäeval vallutavad maja lõbusad Babulja tütrekesed!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles