Video! Eesti parim muusikamanager Toomas Olljum: mul on väga vedanud artistidega

Anu Saagim
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti Fonogrammitootjate Ühing korraldas Tallinn Music Week raames esimest korda Eesti Muusikaettevõtluse Auhindade jagamise, mis toimus teisipäeval, 24. märtsil Viru hotelli restoranis Merineitsi.

Elu24 tegi kähkuka aasta manageri, Toomas Olljumiga.

Foto: Erlend Štaub

Ewert Sundja Eesti Muusikaettevõtluse Auhinnagalal.

Ewert and the Two Dragons ja Iirise manager Toomas Olljum, kiidab koostööd eesti artistidega taevani.

Toomas: Mul on väga, väga vedanud artistide ja bändidega, kellega koos ma töötan, sest nad on äärmiselt usaldusväärsed, mõistlikud ja väga andekad inimesed. Inimesed, kellega mina koos töötan ei ole staaritsejad. Vastupidi, nad on väga tublid ja töökad.

Ja rääkides näiteks «draakonitest». Kui nad ei oleks nii töökad, tublid ja kokkuhoidvad, siis ei olekski võimalik ette võtta kõiki neid mägironimisi, mida nad teinud on. Ja loomulikult ma ei väsi ka kunagi kiitmast neid inimesi, kes nende ümber pidevalt tööd teevad.

Kõik meie tiimist saavad kindlasti aru, kui suure õnnega me tegelikult koos oleme, et saame maailmas ringi reisida, bändid saavad inimestele oma loomingut, muusikat mängida ja loomulikult on kõige suurem rõõm pärast kõiki neid kodust eemal veedetud nädalaid ja kuid, tulla tagasi koju ja anda siin mõned ägedad kontserdid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles