Lugeja kiri: Laura Kõrgemäe agentuur Invidia ei paku oma tüdrukutele tööd

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Invidia Agentuuri glamuurne avapidu.
Laura Kõrgemäe
Invidia Agentuuri glamuurne avapidu. Laura Kõrgemäe Foto: Tiit Mõtus

Elu24 toimetusse saabus vihje, kus Laura Kõrgemäe ning Kerstin Koorti juhitud promo- ja modelliagentuuri Invidia süüdistatakse töötajate petmises. Lisatud on ka Laura Kõrgemäe kommentaar.

Meile saabunud kaebuses oli kirjas:

«Kõik tüdrukud, kes jooksid MurMur agentuurist Invidiasse kurdavad, et pole tööd absoluutselt. Meelitada osati osavalt, aga agentuuril tööd pakkuda pole.

Ükshaaval on hakanud tüdrukud agentuurist lahkuma. Promo üritatakse sellega teha ,et omanik Laura Kõrgemäe värbab üle Eesti uusi liikmeid, kes aga kahjuks ei tea, et agentuuril pole tööd pakkuda tüdrukutele, kes juba lepingule on allkirja andnud.»

Laura Kõrgemäe kommenteerib esitatud süüdistusi järgnevalt:

«Esiteks, ei vasta tõele väide, et me kedagi kuskilt üle meelitanud oleme. Koik meiega liitunud tüdrukud ja poisid on seda teinud vabatahtlikult. Ka lahkuda on saanud kõik, kes soovivad. Muu info on pahatahtlik. 

Tänaseks on agentuurist lahkunud kaks tüdrukut, kellest üks pöördus tagasi oma vanasse agentuuri ja teine suundus välismaale. Tööpuudusest pole aga mõtet rääkida. Oleme turul olnud vaid imelühikesed kolm kuud. Ei saagi loota ja arvata, et selle ajaga töid liiga palju kuhjuks. Me tegutseme, et igale kliendile võimalikult head teenust pakkuda. Pole veel nurisemist kuulnud. 

Oleme äärmiselt tänulikud nendele inimestele meie agentuuris, kes oma tööd hästi teevad ja kellega erinevaid projekte läbi viime. Siinkohal suur tänu ka meid usaldanud koostööpartneritele, kelle puuduse üle me ei kurda. Värbame agentuuri ka uusi liikmeid vastavalt kasvavale vajadusele. Täna on meil probleem pigem inimeste puuduses kui projektide.

Agentuuri töö pole aga inimestele 9-17 töö pakkumine ja Invidia valib oma projekte väga hoolikalt. Siinkohal ei pane me rõhku niivõrd mahule kui kvaliteedile ja kõiki projekte me vastu ei võtagi. 

Paneme inimestele aga siinkohal südamele - ärge pritsige sappi ja konkurenti mustata ei ole mõtet. Meid paneb konkurents vaid veelgi rohkem pingutama ja soovime edu kõigile sarnastele agentuuridele. Meie kasvame rõõmuga ja lubame, et iga meie praegune ja tulevane klient jääb meie pakutava teenusega igati rahule.»

Kas meile kirjutanud inimese puhul on tegu mõne pahase töötaja või konkurendiga, seda otsustab igaüks ise.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles