Otsitakse Eesti kõige armsamat paari

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Muinasjutupulm Seišellidel
Muinasjutupulm Seišellidel Foto: Estravel

Facebookis käivitus reisibüroo Estravel turunduskampaania, milles ostitakse Eesti kõige armsamat pruuti-peiut, et võitjad Seišelli saartele abielluma saata.



Alates tänasest, 15. septembrist on käimas Estraveli pulmamäng «MEIE muinasjutt paradiisis», millest oodatakse osa võtma kõiki kindla abielusooviga paare. Auhinnaks õnnelikele on tasuta eksklusiivne pulmareisipakett Praslini saarele Seišellidel, mis muuhulgas sisaldab romantilist abielutseremooniat rannal, neljapäevast luksuskruiisi ja noobli hotelli kõiki mugavusi.

Kui abieluettepanek on juba tehtud, tuleb osalemiseks saata lihtsalt ühine foto koos lühikese põhjendusega «Miks me soovime abielluda Seišellidel» aadressile pulmad@estravel.ee.
Aega mõelda ja tegutseda on kuni 24. septembrini!

Oktoobri alguses avaldatakse žürii valitud finalistid Estraveli kodulehel ja Facebooki fännilehel ning läheb lahti lõpphääletus. Oma sõpradele või lemmikule kaasa elada ja hääle anda saab Estraveli Facebooki keskkonnas iga Estraveli fännilehega liitunu.

Juba 11. oktoobril selgub, milline paar on kogunud kõige enam hääli ja saab rahva lemmikuna Seišellidel sõrmused sõrme. Täpsemad juhised leiab siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles