Sõnajalgade pulma-aastapäev pahandas Kuressaare linnavõimu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andres ja Oleg Sõnajalg - esimesed Eesti helikopterilubadega erapiloodid
Andres ja Oleg Sõnajalg - esimesed Eesti helikopterilubadega erapiloodid Foto: Erakogu

Pühapäeva õhtul Kuressaares helikopteriga Raiekivi säärele maandunud perekond Sõnajalgade tegu võib viia selleni, et Kuressaare linna avaliku korra eeskirjadesse kirjutatakse sisse taolist tegevust reguleeriv säte.
 


«Omapäi võivad linnas maanduda ainult linnud, kindlasti mitte helikopterid ja ka UFOd mitte,» taunis linnapea Urve Tiidus ajalehes Saarte Hääl Sõnajalgade teguviisi. «Loata ei tohi Kuressaare linnale kuuluvale maale keegi maanduda ühegi lennumasinaga. Elementaarne! See on kultuuri ja heade tavade vastu,» oli Tiidus konkreetne.

Sõnajalad vabandasid, et neil oli pulma-aastapäev ning nad maandusid Raiekivi säärele, kuna oli vaja lilli vastu võtta. Nüüd asub linnavalitsus konsulteerima lennuametiga. «Uurime, kas ja milliseid regulatsioone on kopteri piloot Raiekivi säärele loata maandudes rikkunud ja seejärel teeb linnavalitsus volikogule vajadusel ettepaneku linna avaliku korra eeskirja vastavaks täiendamiseks,» rääkis Tiidus võimalikest edasistest arengutest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles