Täna algab festivali Augustibluus passide eelmüük

Meisi Volt
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Candye Kane
Candye Kane Foto: promo

Täna algab Piletilevis seekordse Augustibluusi festivali passide eelmüük. Märtsi lõpuni on neid võimalik soetada vaid 29 euro eest.

Möödunud nädalal Tallinnas ja Haapsalus toimunud hooaja avapidudel tehti teatavaks ka seekordsed esinejad ja uuendused. Selleaastaste esinejate hulka kuuluvad näiteks USAst pärit laulja Candye Kane, Taani  kuulsaim bluusmuusik Tim Lothar ja tunnustatuim Rootsi bluusiartist Lisa Lystam Family Band.

Tänavuse festivali särgid valmivad koostöös Uuskasutuskeskuse ja Reet Aus Disainiga kasutatud särkidest. Seega on igal särgil oma nägu ning kasutuna seisvad särgid tuuakse taas ringlusesse. Sel põhjusel ei ole särkide jaoks vaja toota uut toorkangast, säästes seeläbi loodust, vett ja energiat. T-särke saab annetada alates aprilli algusest Haapsalu kultuurikeskuses ning Tallinna, Tartu ja Pärnu Uuskasutuskeskustes. Täpsem info selle kohta ilmub festivali koduleheküljele ja Augustibluusi Facebooki lehele.

Esmakordselt festivali ajaloos jõuab osa Augustibluusist külastajateni juba juulis. Tänavune festival Augustibluus toimub 31. juulil ja 1. augustil Haapsalus. 

Kokku astub festivali seitsmele lavale ligikaudu 30 esinejat. Tänu aasta-aastalt kaalukamaks muutuvale programmile, märkimisväärsele publikuhuvile ja positiivsetele arvustustele paljudes muusikaväljaannetes, on Augustibluus saavutanud kindla koha Euroopa tunnustatud bluusifestivalide nimistus. Lisainfo siin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles