Elu24 video! Carol Suurevälja stuudiovoorus: see võtab ikka võhmale ja närv kulub

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile, 22. märtsil toimus saate «Eesti otsib superstaari» 2. stuudiovoor, kus finaalikohtade nimel võistlesid 10 neiut. Üheks võistlejaks, kes peab end veel lohutusvoorus tõestama, oli Carol Suurevälja, kellega Elu24 enne eilseid etteasteid veidi juttu ajas.

Carol on saate üks kahest saates osalevast neiust, kes kaldub oma lauluvalikutes rock muusika poole. Carol ei naudi väga poppmuusikat ning arvab, et talle sobivad enam laulmiseks rock ballaadid.

Carol on pärit Pärnust. Suvepealinnas pidi hetkel väga kerge muusikaga tegeleda kui ka seda nautida. Igal nädalavahetusel on toimumas vähemalt üks üritus ning liikvel on palju noori.

Kõige raskemaks osaks saates on Caroli arvates ootamine. Eilne päev oli samuti täidetud ootamise ja proovidega. «See vütab ikka võhmale ja närv kulub,» kommenteerib Carol stuudiovooru eelseid ettevalmistusi.

Muidu ei ole Carol veel tulevikuplaane teinud, kuid superstaarisaate võid puhul jätkaks ta kindlalt muusikaõpingutega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles