Elu24 video! Siret Tuula stuudiovoorus: minu vanus on vaid number passis

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile, 22. märtsil toimus saate «Eesti otsib superstaari» 2. stuudiovoor, kus finaalikohtade nimel võistlesid 10 neiut. Üheks võistlejaks, kes peab end veel lohutusvoorus tõestama, oli Siret Tuule, kellega Elu24 enne eilseid etteasteid veidi juttu ajas.

Siret on selle aasta osalejatest kõige vanem, arvab ta, et vanus pole kunagi kahjuks. Veel lisab neiu, et kuna ta on nii hingelt kui välimuselt noor, siis jääbki tema vanus vaid numbriks passis.

Siret pääses esimeset voorust edasi lauldes internetis tuntust kogunud laulu «The Cup Song», mis nõuab lisaks laulmisele ka keha liigutamist. Tegelikult oli laulu puhul tegemist varuvarjandiga, mida Siretil hoopis esimesena laulda paluti.

Üldiselt saavad osalejad väga hästi läbi. Kõige lähedasem on Siret saate kõige noorema osaleja Marsellaga.

Tulevikus plaanib Siret kindlasti edasi tegeleda muusikaga ning paneb hetkel kõrva taha kõik õpetussõnad, mis saates öeldakse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles