Twisted Sisteri trummar suri 55-aastasena

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
A.J. Pero 2005. aastal
A.J. Pero 2005. aastal Foto: SCANPIX

Metalbändi Twisted Sister kauaaegne trummar A.J. Pero suri reedel 55-aastasena.

Pero, kes oli tuuril oma bändiga Adrenaline Mob, leiti teadvusetult oma tuuribussist Poughkeepsies, New Yorgi osariigis, vahendab Rolling Stone. Ta viidi kiirabiga haiglasse, kuid arstidel ei õnnestunud teda päästa. Tõenäoliselt sai muusikule saatuslikuks südameinfarkt.

«Twisted Sisteri liikmed teatavad sügava kurbusega meie venna A.J. Pero enneaegsest surmast,» seisab bändi veebilehel. «Bänd, meeskond ja eriti A.J. Pero perekond tänavad kõiki heade soovide ja palvete eest sel raskel ajal.»

Staten Islandil sündinud trummas mängis alguses rokkbändis Cities, kuni ta ühines 1982. aastal Twisted Sisteriga. Pero tegi kaasa bändi neljal esimesel albumil. 1986. aastal lahkus ta Twisted Sisterist ning taasühines Citiesega. 2003. aastal hakkas ta taas mängima Twisted Sisteris, kellega valmis kaks uut stuudioalbumit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles