Holly Madison elust Hugh Hefneriga: kaalusin enesetappu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Holly Madison, Hugh Hefner, Bridget Marquardt ja Kendra Wilkinson 2008. aasta augustis
Holly Madison, Hugh Hefner, Bridget Marquardt ja Kendra Wilkinson 2008. aasta augustis Foto: SCANPIX

Playboy asutaja Hugh Hefneri endine tüdruksõber Holly Madison paljastas, et elu Playboy häärberis polegi nii glamuurne, kui väljastpoolt paistab.

35-aastane Madison räägib oma uues avameelses raamatus «Down The Rabbit Hole: Curious Adventures And Cautionary Tales Of A Former Playboy Bunny», et ta sattus Hefneri juures elades viie aastaga depressiooni ja mõtles isegi endalt elu võtmise peale, vahendab Us Weekly.

«Elu kurikuulsas Häärberis polnud mingisugune unelm, vaid muutus kiiresti õudusunenäoks,» kirjeldas Holly. Raamatus seisab, et identiteedi, eneseväärtuse ja tulevikulootuse kaotanud Holly leidis end ühel päeval vannis istumast ja enesetappu kaalumast.

Playboy häärberis olevat «despootlikult ranged reeglid, manipulatsioon ja pidevad lahingud ambitsioonikate ning kahepalgeliste Playboy jänkude vahel».

«Olen rõõmus, et saan viimaks oma lugu jagada ja rääkida oma kogemustest nii sees- kui väljaspool Playboy häärberit,» märkis Madison. «Usun, et mu lood üllatavad inimesi.»

Foto: MAVRIXONLINE.COM/MAVRIXONLINE.COM
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles